.

Nybyggnationer och Renovering av Kungsbalkong i södra Stockholm

Bygga & renovera kungsbalkong Hägersten, Mälarhöjden & Johanneshov 

Med en fin och hållbar kungsbalkong kan du förbättra din livskvalitet och samtidigt höja värdet på fastigheten. Vår byggfirma i Stockholm hjälper privatpersoner, företag och fastighetsägare med att bygga stabila, säkra och estetiskt tilltalande balkonger för alla typer av behov. Vårt fokus är kungsbalkonger, men vi kan även bygga klassiska balkonger eller franska balkonger. Vi jobbar runt om i södra Stockholm på platser som Johanneshov, Marmorlunden, Södermalm, Danviken och Kvarnholmen.

Ansvarsförsäkring för din trygghet

Hos oss arbetar några av de bästa hantverkarna i branschen, men för att du ska känna dig helt säker har vi tagit fram andra typer av skydd. Här hittar du t.ex. en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av, men vi har även en heltäckande ansvarsförsäkring om olyckan skulle inträffa. Vår försäkring täcker både fastighet, kund och våra trevliga hantverkare.

Boka oss med ROT-avdrag för lägre kostnader

När du anlitar oss privat har du alltid rätt att använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Med ROT-avdraget reduceras din faktura med hela 30 %. Du kan således kombinera detta med våra konkurrenskraftiga priser och spara in mycket pengar. Vi sköter hela ansökan hos Skatteverket, så att du kan luta dig tillbaka och ta det lugnt istället.

.

.

Kontakta Oss

Vi hör av oss snarast

    .