.

Stambyten till bostadsrättsföreningar i södra Stockholm

Stambyten till BRF:er & Fastigheter i Hägersten, Mälarhöjden & Liljeholmen i Stockholm

Vi är en totalentreprenör och VVS-firma som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med stambyten i södra Stockholm. 

Vi åtar oss uppdrag i allt ifrån mindre och större BRF:er, samt leder hela projektets från start till mål. 

Varför behövs stambyte?

Stambyten beror på flera faktorer så som rörens kvalitet och ålder. Detta är inget en privatperson kan göra utan oftast behövs en yrkesman som kan komma in och avgöra om rören behöver bytas ut. Vi er erbjuder våra kunder kostnadsfri besiktning. 

Hur lång tid tar det?

För ett par år sedan tog ett stambyte upp till 10 veckor och ofta fick hyresgäster och boende flytta ut under arbetsprocessen. Genom teknikens utveckling kan numera stambyten gå undan ganska snabbt och ta upp till 3-4 veckor samt att ofta går det att se till att hyresgästan kan bo kvar.  

Helhetslösningar med Totalentreprenad

Vi utför totalentreprenader där vi har det totala ansvaret för projektering och funktioner genom vårt breda nätverk av underentreprenörer. Detta betyder att ni endast har oss som kontaktperson genom hela projektet. 

Kontakta oss

Om ni vill ha en kostnadsfri besiktning så tveka inte på att mejla våra erfarna projektledare. 

Ni når oss genom att mejla oss på; kontakt@lagenhetsrenovering-stockholm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret nedan.

.

.

Kontakta Oss

Vi hör av oss snarast

    .